JAMMIE JAMMIE GELEEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 172 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jammie Jammie Geleen. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 16:46 Het kwam te laat Eten was lekker
9 jun 2024 om 23:19 Snelle bezorging (binnen 20 minuten op zondag). Broodje kebab was goed warm en heeft goed gesmaakt dus kwaliteit prima in orde
9 jun 2024 om 0:10 Eten was lekker en goed warm.
2 jun 2024 om 20:43 Het was weer heerlijk alleen een beetje lang moeten wachten
20 mei 2024 om 23:06 Mijn calzone kebab meer paprika uien en nog wat maar weinig kebab Sorry dit bestel ik niet meer
20 mei 2024 om 9:38 Altijd goede kwaliteit en snelle bezorging.
17 mei 2024 om 19:46 Er was geen saus bij wel besteld broodtje was niet te eten heel erg taai.en was koud het eten had gebeld en dit gemeld begon die eigenaar wat te schelden heb ik het gesprek beëindigd
13 mei 2024 om 13:55 De shoarma en kebab erg lekker… de lamskoteletten waren volgens mij van een 100jarige schaap….zo taai als leer en gewoonweg niet te kauwen….
12 mei 2024 om 10:01 Ik had een 4 soorten vlees pizza besteld. De pizza werd keurig op tijd en warm bezorgd door een vriendelijke bezorger. De kwaliteit van de pizza vond ik matig, wat ik niet gewend ben van jammi. Dikke bodem, vrij droge pizza met weinig smaak.
10 mei 2024 om 8:39 Het eten opzicht was goed maar ik heb nadien nog gebeldmet de zaak omdat de lamskoteletjes. Niet te eten waren ze waren heel erg taai heb ze aan de hondtjes gegeven
5 mei 2024 om 18:16 Heerlijk eten, warm en op tijd bezorgd!